Thursday, December 14, 2006

Sverige - ett pwnat land

Rör inte A-kassan! Rör inte A-kassan! Ropen skalla - grattis pengar till alla!
Svenskarna styrs nu av en högerregering, vilket jag verkligen inte gillar, om du slutar den här läsningen med tanken "Bergvall är moderat" så har du fel.
Men det ska nämnas att min åsikt angående regeringsbytet är följande: Skyll er själva.
Enligt mig beror vänsterns förlust på två saker.

1. Svensk socialdemokrati är den tråkigaste i världen, utan tvekan. Men kan likna den vid en 36 årig vit, hetrosexuell man i en beige pullover och birkenstocks som samlar på wellpapp. Efter 12 år av mys-regim där alla får bulle och medalj även om man kommer sist är det klart att svenska folket ville ha lite action. Det faktum att "Lagom", som var något av socialdemokratisns valspråk, saknar motsvarighet i något annat av världens språk talar ganska tydligt om hur vi svenskar är som folk.

2. Det är på mode att vara moderat, det har aldrig sendan det sena 80-talet varit mer på mode att vara rik och stolt över det. Bratsen håller på att ta över och den här gången har dom vänner. Ta bara Paris Hilton som exempel, känd ENDAST för att hon har massor med pengar och vet hur man gör av med dom i stil. Överallt i stackars sverige finns det förstagångsväljare med vattenkammat hår och adelskomplex som drömmer om att vara lite rik som sina idoler.
För 5-6 år sen var det på största modet med 70-tals kläder, hippiekultur och Che Guevara-tshirts...vem vann valet?

Nu upptäcker alla lurade actionsökande tanter och mode-moderater att det faktiskt suger med högerpolitik, om man inte var rik till att börja med.
Skyll er jävla själva! Moderaterna sa precis vad dom hade tänkt att göra långt innan valet, ni hade chans att stoppa det som nu händer...men nej.
Rösta inte med plånboken om du är pank! Du kan inte vinna!

No comments: