Sunday, December 31, 2006

Nytt år - nya möjligheter

Så börjar år 2006 ställa undan sina tofflor och göra plats åt år 2007. Nya år för med sig många förändringar, nya lagar träder i kraft, läsår tar slut, skatter höjs och sänks, människor dör och föds.
Jag planerar inga direkt stor förändingar, ska lägga om den här bloggen lite så jag får upp den på en riktig sida och kan hålla koll på hur många lymmlar som läser mina små felstavade rants.
Pluggandet fortsätter och mina magsår växer i tankt med omtentorna...

Nåja, åter till dagens agenda, det nya året och framför allt det gamla som vi ska ringa ut med buller och bång om ungefär 10 timmar. Vad har varit speciellt med 2006? Vad kommer att stå i historieböckerna om året som gått?
Eftersom hela nätet, varje blogg, varje tidning och varenda jävla tv-kanal kommer att totalt lobotomera oss med nyårskrönikor närmsta dygnen så tänkte jag ta en liten annan approach...

Detta har stört mig mest under 2006

- Linda Rosing
Vad vill hon? Helt seriöst? Och vem i hela helvetet är det fortsätter att pumpa in pengar i människans "karriär"!?! Från bimbo till bimbo som inte vika ut sig till partiledare för ett parti som fick 222 röster i svenska riksdagsvalet till bimbo som viker ut sig till "popartist" som viker ut sig på ETT år...någon har tecknat avtal med mörkrets makter.

- Reklamer med folk som viskar
Ni vet alla vilka jag pratar om, tv-reklamer när den som lägger voiceovers viskar i stället för att prata som en vanlig människa...det är bara, bara, bara äckligt och upprörande. Lägg av!

- Jamba
Nu har jag den turen att under senaste halvåret bara vara begåvad med SVT 1, SVT 2 och tv 4 hemma i sundsvall, men den tiden jag spenderat framför svenska Mtv har bränt sig fast på näthinnan...ok, om dom har kört sin JÄVLA reklam en gång i varje reklampaus hade jag bara blivig lite uppretad MEN SEX JÄVLA GÅNGER EFTER VARANN VARJE JÄVLA PAUS!! VAAAAAARUUUR?? Snälla Jamba - Dö.


- Svensk reklamradio
Återigen, jag lyssnar inte på analog FM-radio, men det är klart man hamnat i en bil med någon som inte fattat att dom faktiskt har en cd-spelare installerad. Av någon outgrundlig satans anledning så fortsätter vissa låtar som var dåliga redan 1996 att förpesta etern med sin närvaro...när var det senast någon köpte en singel med Enrique Iglesias och Whitney Huston? Snälla RIX FM, det släpps tonvis med bra musik varje dag som duger lika bra att fylla ut tiden mellan reklamerna med. Gör om gör rätt

- Maud Olofsson
Err...hon finns och hon är Centerpartist?

- Linda Rosing (Repris)
Ahh...varför?

- Bloggar som handlar om ingenting utan att dom vet om det
Jag ska inte hyckla, en av mina favorit bloggar handlar om ungefär ingenting...men dom gör det med en bra inställning. Lätt 80% av alla bloggar som finns där/här ute handlar om PRECIS ingentings om någon bryr sig om...tyvärr, för vissa är ändå bra på att skriva men saknar totalt vinkling. Andra är totalt befriade från all form av vett och sanns. Dom förtjänar inget annat en en plats på den här listan

- Bonde söker jävla fru (tv4)
Hey Babberiba sa det bäst - Alla tittar, ingen vet varför

- Brats, brats, brats och åter brats
Överallt, dom håller på att ta över...det var dom som fick oss att förlora valet. Det är inne att vara rik och kunna leva som Paris Hilton, och är man inte rik så ska man ändå få folk att tro att man är rik genom att uppföra sig som en röv.

- Förkväll (tv4)
- Carolina Gynning (tv4)

Har ni sett skiten? Årets kulturella tågkrash utan tvekan...och folk verkar älska det. Carolina Gynning är en duktig skribent och en fantastisk konstnär, men ska undra inga omständigheter öppna munnen i direktsänd tv. Aldrig.

- Att folks plötsligt uppmärksammat miljöhoten
Jorden har varit riktigt illa ute senaste 40 åren, det är ingen hemlighet, alla har haft det någonstans i bakhuvudet...men det krävs tydligen en veckas special i aftonbladet.se för att folk ska förstå det...eller rättare - folk förstår det, kändisar inser att dom kan tjäna publicitet på att gå ut i media och grina för att alla söta djur kommer att försvinna....bujävlahuu, det är ingen nyhet det är oundviklig fakta. Vi kommer alla att dö pga av miljön och ditt grinande gör ingen skillnad för utom att du syns i media en till gång...asshat.

Hur som helst, 2006 har varit ett bra år i övrigt. Tack alla som gjort det king. Puss och kram
Ses 2007

No comments: